Referenciák menüpont alatt ügyfeleink véleményeit olvashatják a MannMotors-ról.

Ügyfeleink véleménye fontos számunkra! Az ügyfél megelégedettség viszi előre a vállalkozást, mind a pozitív megerősítések által – amik mutatják mit csináltunk vagy csinálunk megfelelően, példaértékűen – és mind a kritikák által, hiszen abból látható mi(k) szorulnak még fejlesztésre és kiolvasható, hogy miben kell még fejlődnünk! Az ügyfélkezelés és a járművükről adott kép, illetve információs csomag, szinte mindig örömmel tölti el a tulajdonost, aki tudja:
járműve a megfelelő kezekben van!


A referenciák / vélemények szerepe:

A referenciák olvasása után kapnak a leendő ügyfelek képet a MannMotors működéséről, a hozzáállásról és a gépek, gépjárművek, valamint fémek köré “felgyúrt” szakmacsoportok iránt tanúsított olyan alázatról, folyamatos tanulni és fejlődni vágyásról, amit az ügyfél és gépjárműve is megérdemel.


“Szakma, szerelem és a munkában való kiteljesedés öröme!”


A fejlődési és tanulási folyamat egy végtelen ciklus! Ami mindig újabb és újabb kapukat nyit meg, valamint mindig nagyobb rálátást biztosít az adott szakmacsoport(ok)ra és azok korrelációira!


“Mindig lehet kicsit jobban teljesíteni, és hozzátenni még egy kis pluszt!”


A mi szempontunk, hogy a szakmai fejlődés mindig szükséges és a versenytársak előtt kell tartanunk!
Így a piacon elfoglalt pozíciónk is erősödik, a saját és ügyfeleink megelégedettségére.


Innovatív irányú gondolkodás:

A saját érdeklődési körünk, szakképesítéseink, gyakorlatunk és az ügyfél igények tükrében alakult ki végleg, több évtized alatt a MannMotors tevékenységi köre és kalibere. Bízunk benne, hogy innovatív elképzeléseinket siker fogja koronázni a jövőben is.
Sok esetben egyéni ügyfél igényeknek kell megfelelni, a gépjármű-tulajdonosok különleges kéréseinek megvalósítása alkalmával. Tesszük ezt MINDEN alkalommal, a közlekedési felügyelet és a gépjárművek műszaki vizsga szabályozásának betartásával.


“Az igény az Öné, a feladat a miénk, az eredmény a gondtalanul használható gépjármű!”


Autómentés és autóbeszállítás elérhetőségek:
AutómentésBudapest kapcsolat : +36-20-3877709
Motorkerékpár mentés és beszállítás elérhetőségek:
Motorangel kapcsolat : +36-30-7431277 vagy +36-20-6628838

Amennyiben kérdése van robogója, motorkerékpárja vagy HONDA személyautója kapcsán, ezen lehetőségek valamelyikén fel tudja venni velünk a kapcsolatot: MannMotors ==> kapcsolat

MannMotors
Mann Norbert
Budaörs

+36-20-5465644