Műszaki Vizsgáztatás (vagy Időszakos Műszaki Vizsgáztatás) ügyintézése Budaörsön, rövid határidővel! A műszaki vizsga ismétlése a 4 éves járműveknél újra szükséges. Ezt követően a jármű 4 éves korától kezdődően 2 évenkénti ismétlési ciklusban lesz szükségszerű. Az előzetes felkészítés / átnézés alkalmával derül fény az esetleges hibás alkatrészekre. A cserére szoruló alkatrészeket listázzuk, majd az ügyfélnek javaslatot teszünk az alkatrészek cseréjére. Amennyiben a szükséges alkatrészeket kicseréltük, a sikeres vizsga elvárható.


Műszaki vizsgáztatás ügyintézéséhez szükséges dokumentumok:

A műszaki vizsgáztatáshoz szükséges dokumentumok nélkül nem lehetséges az ügyintézés lebonyolítása! Ezért kérjük egyeztetett időszakos műszaki vizsgáztatásra hozza magával a következő dokumentumokat:

  • meghatalmazási formanyomtatvány rendelkezésre áll műhelyünkben, – amelyet a MannMotors-nál tud majd személyesen kitölteni!!!!ezért kérjük, ne hozzon magával kitöltött példányt!
  • gépjármű forgalmi engedélye
  • aktuális időszakra vonatkozó kötelező felelősségbiztosítás befizetését igazoló sárga csekk / banki kivonat (a befizetésről) / biztosítási zöldkártya
  • (tulajdonos / üzembentartó) fényképes igazolványának másolata (papír alapon) ==> személyi igazolvány / útlevél / jogosítvány
  • cég tulajdonában / üzembentartásában / használatában lévő gépjármű esetén szükséges még:
    • aláírási címpéldány (papír alapon)
    • cégkivonat (papír alapon)


A műszaki vizsgáztatás fontossága:

A gépjármű rendszeres karbantartás mellett, meghálálja a megfelelő műszaki törődést és így gondtalanul közlekedhetünk továbbra is. A személyautó, robogó vagy motorkerékpár sikeres műszaki vizsga után, újra biztonsággal részt vehet a közúti forgalomban. Így biztosított és szabályzott, hogy a megfelelő műszaki állapotú gépjárművek közlekedhessenek a közútjainkon.


“Az igény az Öné, a feladat a miénk és az eredmény a gondtalanul használható gépjármű!”


A magyarországi mindenkori időszakos műszaki vizsgáztatás / megvizsgálás szabályzása olvasható az: 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendeletben, ami a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szól. A rendelet itt érhető el.

A magyarországi közúti közlekedés műszaki feltételei olvashatóak a: 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendeletben, ami a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeit tartalmazza! A feltételek itt érhetőek el.

Műszaki vizsgáztatás megvalósításában partnerünk:

Nincs ideje autója, robogója vagy motorkerékpárja időszakos műszaki vizsgáztatásának ügyintézésével foglalkozni? A műszaki vizsga ügyintézése – Műszaki vizsgáztatás Budaörsön – többé nem probléma! Mi vállaljuk Ön helyett az ügymenet lebonyolítását. Miért töltené ezzel drága idejét? Ön megrendeli tőlünk az ügyintézést, mi megkönnyítjük az életét a megvalósítással. Partnerünk elérhetősége: Auto-help centrum1 kft. Bejelentkezés műszaki vizsga ügyintézésre: +36-20-5465644


Az ügyintézésre, az ügyfél részéről a jármű átadása és a MannMotors részéről a jármű visszaadása a megrendelőnek, KIZÁRÓLAG a MannMotors műhelyében történik!!!


Amennyiben kérdése van robogója, motorkerékpárja vagy személyautója műszaki vizsgáztatásával kapcsolatban, ezen lehetőségek valamelyikén fel tudja venni velünk a kapcsolatot: MannMotors kapcsolat

Műszaki Vizsgáztatás Budaörsön
MannMotors
Mann Norbert
+36-20-5465644