Newsletter = Hírlevél   –   MannMotors:

Rendszeres időközönként, friss hírekről és érdekességekről nyújt tájékoztatást, a fürkésző közönségnek. A hírlevélben szerepelnek a befejezett munkáink képes és szöveges összefoglalói. Az adott jármű adatai/műszaki paraméterei is feltüntetésre kerülnek, így azon olvasók, akik hasonló járművel rendelkeznek, meríthetnek megvalósítási ötleteket és fortélyokat. Jól látható a képeken a szerviz munka előtti/kiindulási állapot, és az elkészült állapot közti különbség. Folyamatos fényképekkel és szöveges leírással követhető nyomon, a készültségi szint és egy konkrét munkafolyamat.

Hírlevelek témája:

A hírlevél által érintett témák a gépjárművek (Motorkerékpárok, robogók, HONDA személyautók), fémek, célszerszám készítés, gumiabroncsok és áttervezések témakörben keresendőek. Leggyakrabban szerviz, szerelés, restaurálás és VERSENY jármű átalakítások alkotják a mondanivaló gerincét, de ami a munkafolyamatok közben felmerülő téma, (pl.: gumiabroncsok,felnik, fémek,…) az mind létjogosultságot nyer a hírlevélben való megjelenéshez.

Gumiabroncsok méretezése, légnyomása, megfelelő állapota és kora személyautók, motorkerékpárok és VERSENY autó + VERSENY motorkerékpárok esetében erősen eltér! Mivel a gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest/talaj között, ezen téma jelentősége, gépjárművek esetén megkérdőjelezhetetlen, így a hírlevél ben az előfordulása garantált!

Fémek hideg- és meleg megmunkálása is részét képezi a restaurálásnak, illetve kivételes esetekben szervizelés alkalmával is. Karbantartás esetén előfordulhatnak korábbi hanyag szervizelések nyomai (pl.: csavarok és anyák félrekapatásából és túlhúzásából eredő csavar-menet és anya-menet sérülések, beszakadt/beletört csavarok, tőcsavarok). Ilyenkor vagy a szerelő maga el tudja távolítani a sérült alkatrészt, vagy gépműhely segítségét kell igénybe venni. Ez esetben sok többlet munkaóra és többlet költség merül fel. A célszerszám legyártása is fémalakítási készségeket és nagyfokú gyakorlatot igényel.

Mindenki számára világossá fog válni, milyen sok időt és energiát emészt fel a kész termék előállítása. Az is látható, milyen nagy fokú szerszámozottság és szakmai gyakorlat szükséges, a különböző logikai megoldású gépjárművek, gépek és konstrukciók szervizeléséhez és olykor átalakításához is.

MannMotors – Newsletter (Hírlevél)
tevékenységek folyamán használt komplex szakma csoportok:

Szervizelés alkalmával előforduló szakmacsoportok:
Autószerelés
Motorkerékpár szerelés
Gumiabroncs szerelés

Átalakítás és restaurálás esetében előforduló szakmacsoportok:
Gépi forgácsolás (esztergálás, marás, köszörülés, fúrás)
Hegesztés (MIG , TIG)
Lemez alakítás (hengerelés, peremezés, hajtás, vágás)

MannMotors – NEWSLETTER (Hírlevél)
Így betekintést engedünk adott munkafolyamatokba az olvasó számára is.

Reméljük, Ön is legalább akkora örömét leli olvasás közben, mint amekkora örömöt jelentett számunkra a megvalósítás!

“Az igény az Öné, a feladat a miénk és az eredmény a gondtalanul használható gépjármű!”

www.mannmotorshungary.com

www. mannmotors.hu/

Motorkerékpárszerviz, HONDA-autószerviz, Gumiszerviz, Műszaki vizsgáztatás ügyintézés
MannMotors
Mann Norbert
Budaörs

+36-20-5465644